OFTE STILTE SPØRSMÅL

Medlemskap

Hva er inkludert i et månedlig medlemskap?

Et månedlig medlemskap gir ubegrenset tilgang til alle kursene hos oss. Man vil også få tilgang til kurs som eventuelt legges ut etter at medlemskapet ble startet.

Når blir medlemskapet mitt belastet hver måned?

Medlemskapet blir belastet hver måned på den samme datoen som du startet det. Dersom medlemskapet ble startet den 12. januar, så vil du videre bli belastet den 12. februar, den 12. mars og så videre.

Når er neste betaling for mitt medlemskap?

Velg først «Dashbord» øverst på skjermen, og velg deretter «Fakturering». Under «Aktiv plan» finner man dato for neste betaling. Legg merke til at medlemskapet fornyes automatisk hver måned så lenge du har lagt inn et gyldig betalingskort. Medlemskapet løper helt til det avbrytes.

Er det bindingstid på medlemskap?

Det er ingen bindingstid på medlemskap hos oss, og du kan si opp medlemskapet når som helst.

Hvordan kan jeg avbryte mitt medlemskap?

Velg først «Dashbord» øverst på skjermen, og velg deretter «Fakturering». Under «Aktiv plan» trykker man på knappen «Endre plan». Medlemskapet avbrytes ved å trykke på knappen «Avbryt medlemskap».

Leie av kurs

Hvor lenge har man tilgang til kurs som leies enkeltvis?

Leieperioden hos oss er 1 måned fra kjøpstidspunktet. I denne perioden har du tilgang til alt innhold i kurset.

Hvor lang tid har jeg igjen av tilgangen til mine enkeltkurs?

Velg først «Dashbord» øverst på skjermen, og velg deretter «Fakturering». Under «Betalingshistorikk» kan du se når leieperioden startet, og på denne måten beregne når tilgangen til kursene opphører. Har man for eksempel startet leieperioden 12. januar så opphører tilgangen 12. februar.

Din profil

Hvordan går man frem ved glemt passord?

I innloggingsvinduet finnes spørsmålet «Glemt passord?». Trykk på denne spørsmålsteksten. Legg inn e-postadressen som er knyttet til kontoen, og trykk så på knappen «Send instruksjoner». Følg deretter instruksjonene på tilsendt e-post.

Hvordan kan man endre passordet?

For å endre passordet velges først «Dashbord» øverst på skjermen. Deretter velges «Passord». Legg inn gjeldende passord (det passordet du har nå) og nytt passord (det passordet du ønsker), og trykk til slutt på knappen «Lagre endringer».

Kan man endre brukernavnet sitt?

Brukernavnet er e-postadressen knyttet til kontoen. Dersom man ønsker å endre e-postadressen så velges først «Dashbord» øverst på skjermen. Deretter velges «Profil». Legg inn ny e-postadresse i feltet «E-postadresse», og trykk så på knappen «Lagre endringer».

Hvordan kan man endre betalingskort?

For å endre betalingskort velges først «Dashbord» øverst på skjermen. Deretter velges «Fakturering», før man trykker på knappen «Bruk et annet kort» under overskriften «Betalingsmetode». Legg inn informasjon om det nye betalingskortet, og trykk på knappen «Lagre kort».

Øvrige spørsmål

Hva inneholder kursene hos Raske Nettkurs?

Alle kursene består av både filmer og datafiler. Et kurs inneholder en introduksjonsfilm og oppgaver, samt en film som tar for seg detaljert løsning av oppgavene. Filmer og filer ligger i anbefalt rekkefølge for gjennomgang.

Hvilke alternativer finnes for betaling?

Raske Nettkurs benytter betalingsløsningen til Stripe, som er vanlig hos norske nettbutikker. Løsningen er rask, sikker og brukervennlig. Betalingskort fra Visa, Mastercard og American Express aksepteres. Andre betalingsløsninger vurderes.

Kan jeg lage en favorittliste over kursene hos Raske Nettkurs?

Når du velger et kurs kan du legge dette til i spillelisten «Favoritter» ved å trykke på knappen «Legg til i favoritter». Legg merke til at du også kan legge til kurs du ennå ikke har kjøpt. Dersom du finner kurs du ønsker å kjøpe senere så kan du legge disse til i spillelisten «Favoritter» slik at du enkelt finner den igjen senere.

Når kommer det flere kurs?

Raske Nettkurs er i oppstartsfasen, så utvalget er for øyeblikket noe begrenset. Vi har mange kurs under arbeid, og kurs vil legges ut fortløpende. Kom gjerne med tilbakemeldinger hvis det er fagområder eller emner som savnes på denne siden.